// Ugly Truth
Wishing Birthday to Someone

1 Si katak(s)

Assalamualaikum Everyone ◕‿◕





MORAL OF THE STORY : Tak wish birthday pun perlu ke nak touching-touching ni? Rasanya tak perlulah kan. Sepatutnya kena banyak munasabahkan diri sebab umur kita semakin bertambah dan semakin dekat ajal kita.

Birthday aku sendiri baru lepas 2 atau 3 minggu ni ha. Tak ada sangat pun orang nak wish, aku pun relaks aje. Buat apa nak fikir, watlek watpeace sudah la kan ;)

Tujuan aku buat entry kali ni bukan ditujukan pada mana-mana pihak. Cuma ingin berkongsi pengalaman yang pernah alami. Kalau ada sesiapa yang terasa ke apa, ha lu pikirlah sendiri! :D

Happy Eid al-Adha

Labels:



Newer Post|Older Post

// Awesome Me - Nunu


****___empty___****